La Locanda dei Girasoli, een heel bijzonder restaurant in Rome

In het restaurant La Locanda dei Girasoli in Rome kun je niet alleen heerlijke traditionele pizza’s en pasta’s krijgen, maar je krijgt er ook zeer vriendelijke bediening bij. De obers hebben namelijk bijna allemaal het syndroom van Down.

Het restaurant werd al in 2000 opgericht maar door de recessie werd het restaurant onlangs gedwongen om z’n deuren te sluiten. Maar nu het weer open is, en loopt het restaurant heel goed en zijn de gasten zeer tevreden over de bediening. “De obers hier zijn heel aardig en het eten is erg lekker”, vertelt een gast.

Door het grote succes hoopt de vereniging die het restaurant nu draait, binnenkort ook een restaurant te openen in Palermo (Sicilië). Ben je binnenkort in Rome? Eet dan een hapje bij La Locanda dei Girasoli. Het zit in het Zuid-Oosten van Rome en hier vind je de link.

heel bijzonder restaurant in Rome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>