Olijfolie bewaren in een mooie navulbare fles?

navulbare olijfolie fles van Frantoio MuragliaAls je gewoon bij de supermarkt olijfolie koopt, dan heb je meestal een glazen fles. Niets bijzonders aan helaas. Waarom zou je dan niet ’s één keer investeren in een mooie navulbare olijfolie fles? De Titanium Coolors olijfoliefles van Frantoio Muraglia is zo’n fles die z’n geld waard is. Onlangs won hij nog de Oscar dell’olio di oliva, oftewel de Oscar voor de beste olijfolie. Als je deze fles koopt bij K-ook.nl bijvoorbeeld, krijg je er nog eens 500 ml olijfolie uit Puglia bij. Deze olie is fruitig en heeft een licht pepertje aan het eind.

Wil je een stapje verder gaan en echt iets exclusief in huis halen? Dan moet je deze olijfolie bestellen: de Intenso Extra Virgin Oil van Frantoio Muraglia. De olijfolie komt niet alleen het beste tot z’n recht in een terracotta fles, maar deze olijfolie schijnt ook echt uitmuntende gezondheidsbevorderende eigenschappen te bezitten. Uit onderzoek van de Universiteit van Bari blijkt namelijk dat de olijfolie je beschermt tegen lever-, hart- en vaatziekten.

olijfolie fles intenso extra virgin oilMaar ons gaat het vooral om de fles en de smaak van de olijfolie. Deze kleine maar kostbare én handgemaakte flessen bevatten zorgvuldig geselecteerde olie met een onvergelijkbare geur en smaak. Deze Orcio collectie is een exclusieve collectie die bovendien elk jaar wordt vernieuwd. Als je er dus één wilt hebben, moet je er snel bij zijn. Wij vonden deze flessen op Dolceterra en daar betaal je dan maar 38 dollar voor en dat is ongeveer 27,50 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>