Pasta gadgets waar wij onze vingers bij aflikken!

pasta bestekHet pasta “hebben, hebben”-bestek

Soms kom je van die leuke gadgets tegen waarvan je alleen maar kan denken “hebben, hebben, hebben”. Al surfend kwamen we op Etsy terecht, één van onze favoriete online leuke dingen shop en daar vonden we dit:

Een super leuke bestekset voor pasta! Aan de binnenkant van de lepel staat de tekst “Pasta la Vista” en op de vork “Mangia, Mangia” dat gewoon “eten, eten” betekent. Deze set is home made en kost 27,75 euro. Je betaalt wel wat verzendkosten, maar dan heb je ook echt iets heel origineels in handen. Eet smakelijk!

Wil je met me pasta?

pasta ring
Heb jij een chef kok aan de haak geslagen of een hele gepassioneerde hobby kok? Laat hem of haar dan niet meer los! En dat doe je door deze ring op Esty te kopen: de enige echte “Wil je met me pasta”-ring.

De ring is gemaakt van zilver en metaal en een must have voor elke pasta of Italië liefhebber. Hij kost € 138,59 en is in verschillende maten leverbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>