Wijnrek en cadeauverpakking in één

wijnrekAls je iemand een goede wijn cadeau doet, dan wil je natuurlijk ook een leuke verpakking erbij. Vier productontwerpers van Knowidea uit Amsterdam wilden het één met het ander combineren en gingen aan de tekentafel zitten.

Ze bedachten zowel een leuke verpakking als een wijnrek in één. De rackpack is namelijk een houten wijnverpakking die je in één moeite omtovert in een wijnrek. Het design is zo vernuftig, dat je het ook nog op drie verschillende manieren kan neerzetten.

Bekijk de video om te zien hoe het werkt:

Het wijnrek is niet duur als je het als wijnrek gebruikt. Alleen als cadeauverpakking is het wellicht wel duurder dan de wijn die je wilt kopen. Hij is in ieder geval online te bestellen bij Rackpack.nl voor 17,50 euro en dat is exclusief 2,50 euro verzendkosten. Omdat het voor ons een onduidelijk is of verzenden naar België ook mogelijk is, kun je het beste eerst even mailen met Rackpack België: info@rackpack.be.

P.S. Het is vandaag secretaressedag… misschien een leuke tip?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>